Workshopjaink

Ügyfeleink iránti elkötelezettségünk nem ér véget azzal, hogy megvásárolják eszközeinket. Szakértő csapatunk azért dolgozik, hogy megossza Önnel tudását. Célunk, hogy folyamatosan képezzük Önt és csapatát eszközeink használatának leghatékonyabb és legtermelékenyebb módjairól; annak érdekében, hogy folyamatosan kiváló minőségű terméket állítsanak elő. 

Technikai és gyakorlati workshopjainkon budapesti központunkban nagyobb létszámú csoportokat is tudunk fogadni, de akár többnapos, kihelyezett programokat is szervezünk az Ön profiljára szabva.

Kopex-Uni Programunk során az Ön csapata megismerheti a megvásárolt eszközök összes előnyét, rendeltetésszerű használatát és szabályos tesztelését, valamint megtudhatja, hogyan lehet hatékonyan kiküszöbölni a hibajelenségeket az állásidő csökkentése és a teljesítmény növelése érdekében.

Workshopjaink lefedik a csavarkötési folyamatot befolyásoló összes tényezőt. A rögzített csavarkötések mechanikájától kezdve a kötőelem, a gépi csavarozószerszám, a nyomatékmérés és a dolgozó közötti egymásra hatásáig.

A Kopex-Uni program során megszerzett ismeretek szinte minden összeszerelési folyamatban felhasználhatók, az eszköz márkájától függetlenül. 

Jelenleg elérhető moduljaink:

Csavarozás technológia 1.0

Csavarozás technológia 2.0

Csavarozás technológia 3.0

Nyomatékmérés technológia NYT 1.0

Nyomatékmérés technológia NYT 2.0

Nyomatékmérés technológia NYT 3.0

Keressen minket és foglaljon időpontot!