Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal számos iparágat szolgálunk ki 30 éve sikeresen.

Az autózás múltja és jövője. Ahhoz hogy megfelelhessen az ügyfelünk az autógyártás támasztotta követelményeknek… nos ehhez kínál a Kopex olyan modern eszközöket és háttértechnológiai megoldásokat amelyekkel ezeket a kihívásokat könnyűszerrel tudja teljesíteni. A szerelőeszközök területén éppúgy mint az autógyártásban forradalmi változások következtek be. Ez az ipari fejlesztés robbanásszerű, és nap mint nap tetten érhető munkafolyamataink, szemléletünk és mindennapi magánéletünk területén is.

Az autó és autóalkatrészgyártáshoz kapcsolódó termékek tekintetében koncepciónk az Ipar 4.0 napi kihívásaira adandó válaszok egy csokorba gyűjtése és átadása Önnek. 

Iparági meghatározásként az „általános ipar” kifejezést használja a szakirodalom minden olyan iparágra, amely nem sorolható a mezőgazdaság, az építőipar vagy a halászati iparágak valamelyikébe. Az általános iparágakat általános ipari szabványok, irányelvek és szabványértelmezései szabályozzák.

Minden olyan tevékenység, ami a felületkezeléstől, a hidegalakításon, fém, fa vagy műanyag megmunkálásához tartozik, illetve ezen alapanyagok elkészülte után azok összeszerelésére. Legyen az fúrás, csiszolás, csavarozás, menetvágás stb. cégünk kiváló minőségű megbízható termékeket és kiegészítőket kínál.

A gépgyártás vagy rendszerépítő iparág ma már igen összetett rendszereket állít elő. Fokozatosan épültek össze a korábban egy-egy, majd egyre több műveletet egyesítő kezdeti szerszámokból, egyszerű gépekből. A gépipar az általános gyártóipar kihívásainak megfelelően megfelelő minőségű, kapacitású és célorientált eszközöket állít elő. Ehhez kínálunk olyan beépíthető vagy rendszerbe integrálható eszközöket, melyek megfelelnek a legszigorúbb ISO, DIN és VDI szabványoknak is. Már meglévő gyártósorainak korszerűsítésére, ésszerűsítésére, termelékenyebbé tételére is kínálunk magas minőségű ipari szerszámokat, illetve még a tervezés-előkészítés stádiumában minden olyan támogatást, mely megkönnyíti a tervezési szakaszt, mellyel jó színvonalon tervezhetővé és a megvalósított gépek egyszerűen beüzemelhetővé válnak minden nehézség nélkül. 

Termékkínálatunk kiterjed az gépgyártás területén is az Ipar 4.0 követelményeinek megfelelő eszközökre.

Az energiaipar nagy kihívások előtt áll már ma és nagy átalakulás előtt a közeli jövőben. Bár a hagyományos szén-, olaj-, gáz- és atomerőműveket a megújuló energiaforrással üzemelő alternatív megoldások, mint a szélenergia, napenergia, vízenergia, biomassza, geotermikus energia, jelenleg kiváltani nem tudják, de egyre nagyobb szeletet képviselnek. Ahhoz, hogy az ezekből az energiaforrásokból az élet minden területére kiterjedő energia jöjjön létre üzembiztos körülmények között kell szállítani, létrehozni és elosztani a létrejövő erőforrásokat.

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik abban, hogy maximálisan kiszolgálja az energiaipar minden szereplőjét tanácsadással, az adott feladatra megfelelő gépekkel, eszközökkel és szervizzel.

Az elektronikai ipar a 20. században jelent meg, és ma az egyik legnagyobb globális iparág. Az emberiség számos elektronikai eszközt használ, amelyeket az ipar által működtetett automatizált vagy félig automatizált gyárakban állítanak elő. A termékeket elsősorban fém-oxid-félvezető (MOS) tranzisztorokból és integrált áramkörökből állítják össze, utóbbiakat elsősorban fotolitográfiával és gyakran nyomtatott áramköri lapokon.

Ezekhez a gyártási feladatokhoz kínálunk olyan precíziós eszközöket, melyek védik az alkatrészeket az elektrosztatikus kisülések ellen, és olyan egyéb termékeket melyekkel termelékeny és termelésbiztos csavarozási és egyéb összeszerelési feladatokat tudnak megoldani a kézi, félautomata vagy automata elektronikai gyárakban és szerelősorokon.